söndag 25 mars 2012

Våffeldagen!

Idag var det våffeldagen och det skulle vi ju såklart fira jag, Sandra, Isak och Michelle. Det blev en liten rubbning i våra nyttigheter men vi försökte göra det så bra vi kunde genom att göra våfflor på dinkelmjöl, äta dem med bär istället för sylt och köpa lågfetthaltig grädde. Det blev mums mums! Sedan har vi varit till gymmet och kört ett pass och sen har vi suttit med vårt kära inledningskapitel.

Imorn ska vi på lunchmöte med Kalmar Lantmän för att diskutera hur vi ska locka in deras kunder till att delta i vår undersökning. Lite coolt va? Att de bjuder in oss för lunch och allt, känner mig liksom lite business, hehe. But I like the feeling! ;) Det som känns ännu bättre är att de har varit med oss på allt vi sagt hittills och ställer mer än gärna upp om vi behöver något, det känns verkligen jättekul! Vi har att göra nu men det känns som att det kommer bli riktigt roligt!

Nu måste jag krascha min säng i en sådär 8 timmar för att ha energi nog att gå upp imorn, speciellt då man fick sova en timme mindre inatt då sommartiden satte in. Men det betyder ju också att sommaren närmar sig!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar